Syksyn ensimmäiset pilvet ovat saapuneet Fuengirolaan, mutta aurinkoinen meininki jatkuu Eñen luokkahuoneissa läpi talven! Aikaisemmin ilmoitettuihin aikatauluihin on tullut muutoksia sen verran, että vasta Alkeiden jatko -kurssi alkoi tällä viikolla (mutta mukaan voi edelleen tulla!). Pyrimme mukautumaan oppilaidemme tarpeisiin ja aikatauluihin, jotta mahdollisimman moni halukas pääsisi haluamalleen kurssille, ja tiedämme, että osa muuttolinnuista ei ole vielä saapunut Suomesta etelään. Sen takia otamme vielä ilmoittautumisia vastaan alkeiskurssien ryhmiin sekä keskitason ryhmään ja aloitamme opetuksen, kun olemme saaneet kasaan sopivat ryhmät.

Espanjan alkeet, aamupäiväryhmä: Ti ja To 10.00-11.30

Espanjan alkeet, iltapäiväryhmä: Ti ja To 17.40-19.10

Espanjan alkeiden jatko (jos olet joskus alkeet opiskellut, mutta kaipaat hieman kertausta, on tämä ryhmä sinua varten)            Ti ja Pe 11.30-13.00

Espanjan keskitaso: Ma, Ke ja To 11.30-13.00

Jos osaat hablata españolia un poco, mutta et ole varma mihin ryhmään kannattaisi tulla, niin tule käymään juttusilla koululla ja katsotaan sopiva ratkaisu. Muista, että tarjoamme myös yksityistunteja!